Udendørsarealer er vigtigere, end man skulle tro. Dine ansatte vil simpelthen værdsætte dig som chef og yde mere, hvis du skaber et udendørsareal til dem, som de har lyst til at bruge.

Det skal ikke kun være et sted for rygerne. Folk har brug for en pause i løbet af en arbejdsdag, og hvis din virksomhed er et kontor, så skal hovedet have en pause fra computerskærmen.

Lad os kigge på et par forslag til, hvordan du kan gøre et goldt og kedeligt udendørsareal til et sted, hvor I alle kan samles og finde energi.

Plantekasser, plantekummer og blomster

Plantekasser og plantekummer kan give liv til selv en gold cementgårdhave. Er dit kontor inde i en by, er der store chancer for, at du simpelthen mangler grøn tilstedeværelse på dit udendørsareal. Skab noget liv med blomster i corten plantekasser til park, have, og byrum. Farverne fra blomsterne og planterne, i plantekummerne og corten plantekasserne, vil give utroligt meget liv, i stedet for det rå og kedelige cement.

Rolige hjørner til afslapning

Skab nogle rolige hjørner, hvor dine ansatte kan komme lidt væk. En gårdhave er ikke bare til rygerne, så skab også en særskilt sektion for dem, så andre ikke irriteres af røgen.

Et roligt hjørne kan give en pause for de mere introverte, eller hvis nogen bare ønsker en privat samtale. Giv dine ansatte muligheden for at kunne trække sig lidt væk.

Nyd jeres fredagsbar i gårdhaven

Når du så har skabt det perfekte udendørsareal med plantekummer og hyggelige hjørner, så brug da gårdhaven til jeres fredagsbar. Når det nu er blevet et lækkert sted at opholde sig, så skal det også bruges.
Lav eventuelt en bar et sted derude, og sørg for at den er fyldt op, når ugen er ved at være slut.