Vi er endelig kommet til den mørke tid på året. Den mørke tid er på nogle områder forbundet med nogle knap så positive ting såsom vinterdepression, mørke, slud og storm, men heldigvis bidrager den også med gode ting såsom hygge, stearinlys og varm kakao. Hvis du er så heldig at have enten pejs eller brændeovn i dit hjem, er den mørke tid også ens betydende med, at du igen kan få tændt op, sætte musik på og bare nyde flammerne som uden tvivl bidrager til hygge stemningen. Der er dog en bagside af hygge-medaljen, når det kommer til pejse og brændeovne, for begge dele kan nemt komme til at svine, hvilket kræver en del mere rengøring.

 

Udendørsbelysning som erstatning

Hvis svineriet med brændeovn og pels fylder mere end glæden ved hyggen, så kunne udendørsbelysning måske være noget for dig. Det hyggelig ved en brændeovn er jo at sidde og kigge ind i flammerne. Det kan du selvfølgelig ikke skabe en til en, men med det rigtige udendørsbelysning og udendørslamper, kan du ligge i sofaen og kigge ud på den terrasse eller have. Derudover er udendørs belysning med led pære endnu mere miljø rigtig end en brændeovn, som faktisk forurener en del.

 

Den rigtige støvsuger til brændeovne

Er du nu den heldige ejer af en brændeovn, og ønsker at bruge den i den kolde og mørke tid, så bør du faktisk købe en speciel støvsuger til at støvsuge alt aske og støv op, da almindelige støvsuger ikke kan filtre de meget fine partikler i asken. Det er dermed af sikkerhedsmæssige grunde vigtigt, at du bruger en støvsuger, som er beregnet til aske.

Er du blevet mere overtalt til ideen med udendørsbelysning? Så se alle mulighederne indenfor udendørslamper både med og uden led lys og skab dit eget hyggelys i den mørke tid. Se udvalget hos https://www.lyskilderdirekte.dk/udendorslamper.